22.september på St Rita – Johannes har jeg latt halshugge

22.septmber på St Rita – EWTN Norge – 25. uke i det alminnelige kirkeår, torsdag

Jeg er folkets frelse, sier Herren. Jeg vil bønnhøre dem når de kaller på meg i trengsel, og jeg skal være deres Herre til evig tid.

Evangelium Luk 9,7–9
På den tid fikk Herodes høre om alt hva Jesus gjorde, og visste ikke hva han skulle tro. For noen sa at Johannes var oppstått fra de døde, andre at det var Elija som hadde vist seg, og atter andre at det var en av de gamle profetene som var gjenoppstått. Selv sa Herodes: «Johannes har jeg latt halshugge; hvem er da han som jeg hører alt dette om?» Og han søkte en anledning til å få se ham.
(www.katolsk.no)

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller kontonummer 3905.10.86949.

Dagens evangelium:

Tidebønner (uke 1):


Nye program:
Video:

YouTube player

Relaterte artikler
spot_img

Tidebønner på St Rita Radio

Søndagsfrø med p. Rafal Ochojski MSF