24.september på St Rita – Snart skal Menneskesønnen overgis i menneskers hender

24.septmber på St Rita – EWTN Norge – 25. uke i det alminnelige kirkeår, lørdag

Jeg er folkets frelse, sier Herren. Jeg vil bønnhøre dem når de kaller på meg i trengsel, og jeg skal være deres Herre til evig tid.

Evangelium Luk 9,44b–45
På den tid var alle i undring over alt Jesus gjorde. Da sa han til disiplene: «Merk dere vel det jeg nå sier: Snart skal Menneskesønnen overgis i menneskers hender.» Men dette skjønte de ikke noe av, – det var tilslørt for dem, så de ikke skulle få tak i hva han mente. Og de våget heller ikke stille ham noen spørsmål om det.
(www.katolsk.no)

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller kontonummer 3905.10.86949.

Dagens evangelium:

Tidebønner (uke 1):Nye program:

Video:

YouTube player

Relaterte artikler
spot_img

Tidebønner på St Rita Radio

Søndagsfrø med p. Rafal Ochojski MSF