4.mai på St Rita | Ingen tjener står over sin herre

4.mai på St Rita – EWTN Norge | 4. uke i påsketiden, torsdag

Gud, da du drog ut foran ditt folk,
ryddet vei for dem og bodde iblant dem,
da skalv jorden og himlene gav regn. Alleluja.

Miskunnsrike Gud, ved forløsningens mysterium har du gjenreist mennesket til en større verdighet enn du først gav det. Kom ihu din kjærlighets uutgrunnelige sakrament, og bevar din nådes gaver i dem du har gjenfødt ved dåpen.
Ved vår Herre…

Evangelium Joh 13,16–20
På den tid sa Jesus til sine disipler: «Sann mitt ord: Ingen tjener står over sin herre, ingen utsending over den som sendte ham. Nå vet dere det, – salige er dere, om dere også lever efter det!» «Jeg taler ikke om dere alle; jeg vet hvem jeg har utvalgt. For Skriftens ord skal oppfylles:

‘Han som spiste mitt brød har vendt seg mot meg.’

Og jeg sier dere dette allerede nå, for at dere, når det hender, skal tro at jeg er den jeg er. Ja, tro meg når jeg sier dere, at den som tar imot den jeg sender, mottar meg, og den som mottar meg, tar imot den som har sendt meg.»
(www.bibelen.no og www.katolsk.no)

Vil du hjelpe andre mennesker med å vokse i troen og kjærlighet til Gud gjennom en gave til EWTN Norge – St Rita Radio? Trykk her for å støtte vårt arbeid

Dagens helgen:

Tidebønner (uke 4):Nye program:


Daglig messe fra EWTN Norge

YouTube player

Evangelieforklaringer | De hellige apostler Filip og Jakob

YouTube player

Vil du hjelpe andre mennesker med å vokse i troen og kjærlighet til Gud gjennom en gave til EWTN Norge – St Rita Radio?

Støtt oss månedlig eller med en engangsgave.

Støtt vårt arbeid

Relaterte artikler
spot_img

Tidebønner på St Rita Radio

Søndagsfrø med p. Rafal Ochojski MSF